Het ontstaan

Haardshop is een onderdeel (een divisie) van Van Raemdonck nv. Van Raemdonck nv gespecialiseerd in het plaatsen van volledige haardwanden en stijlschouwen. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de haardenbranche. Door de steeds groter wordende vraag naar allerlei producten die niet behoren tot de core-business van Van Raemdonck nv, werd Haardshop opgericht in januari 2011 om dit in te vullen. Haardshop is gestart als een pure internetwinkel, maar sinds 2014 heeft Haardshop ook haar eigen winkel (zie locatie). De vooruitgang staat niet stil: het assortiment wordt steeds uitgebreid en de site wordt steeds verbeterd.

De mensen achter Haardshop

Als divisie wordt Haardshop bestuurd door Van Raemdonck nv. Vooral de jongere generatie bij Van Raemdonck houden zich bezig met Haardshop. Iedereen die meewerkt aan haardshop is bedreven om elke klant tevreden te maken en te houden. Bij Haardshop staat service en kwaliteit centraal. We vinden het enorm belangrijk dat we met vertrouwen achter onze eigen producten kunnen staan. Nieuwe producten worden door onszelf eerst uitgetest alvorens we ze op de site en in de winkel verkopen. Hierdoor kunnen we een hoge prijs-kwaliteit garanderen.

Haardshop, een divisie van Van Raemdonck

Haardshop is een divisie van Van Raemdonck NV. Van Raemdonck - Haard & Interieur is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de openhaarden sector.

Van Raemdonck is de eerste keuze bij mensen die het volledige totaalconcept rond de haard wensen. Met meer dan 50 jaar ervaring staat Van Raemdonck garant voor opmerkelijke realisaties, uitgevoerd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Bij Van Raemdonck kan u terecht voor gashaarden, houthaarden, biohaardenelektrische haarden, houtkachels en gaskachels.

Van Raemdonck staat in voor de opmeting, het ontwerp, het vervaardigen en het plaatsen van alle soorten haarden.

openhaard gashaard modern