Haardstellen

Moderne haardstellen

Haardshop heeft een groot assortiment aan moderne haardstellen. De haardstellen zijn van ongeziene kwaliteit en afwerking. Ze passen perfect naast uw moderne kachel of strakke haardwand. De meeste haardstellen hebben 3 gereedschappen: een vuurpook, een asborstel en een bijhorende asschep. Andere combinaties zijn er natuurlijk ook, de variatie is groot.

Haardshop heeft ook een select assortiment in klassieke haardstellen. Deze haardstellen staan heel mooi naast een klassieke stijlschouw of een ander klassiek haardconcept. Ze hebben dezelfde handige gereedschappen als andere haardstellen, maar dan met meer versiering. 

Welk soort haardstel u ookt zoekt, op Haardshop kunt u het vinden.

Vuurpook

De meeste haardstellen zijn uitgerust met een vuurpook. Met een vuurpook kunt u in uw haard of kachel koteren en brandende houtblokken verplaatsen. Meestal heeft een vuurpook een puntig einde voor extra grip en gebruiksgemak. De vuurpook is het meest handige gereedschap aan een haardstel.

Vuurtang, asschep en asborstel

Meestal hangen een asschep en een asborstel in combinatie aan een haardstel. Met deze 2 handige gereedschappen kunt u uw haard of kachel gemakkelijk reinigen en hem netjes achterlaten voor een volgende stookavond. Sommige haardstellen hebben ook een vuurtang. Een vuurtang werkt als een soort schaar waartussen u brandende houtblokken of kolen kunt vastklemmen. Met een vuurtang kunt brandende houtblokken veilig en gemakkelijk verplaatsen.

1-24 of 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 of 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3